Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex Usher wil af van gedeelde voogdij

Als het aan de ex-vrouw van Usher ligt, bemoeit de zanger zich niet meer met zijn kinderen. Tameka Raymond, die twee zoo...

Ex Usher wil af van gedeelde voogdij

Als het aan de ex-vrouw van Usher ligt, bemoeit de zanger zich niet meer met zijn kinderen. Tameka Raymond, die twee zoons met de R&B-ster heeft, wil dat er zo snel mogelijk een streep wordt gezet door hun gedeelde voogdij.

Dat is te lezen in rechtbankdocumenten die in handen zijn van TMZ.

Ze stelt dat Usher zich niet heeft gehouden aan zijn wettelijke verplichtingen. Zo kreeg Tameka geen toestemming om op vakantie te gaan en heeft hij niet om haar goedkeuring gevraagd toen hij twee nanny's in dienst nam. Ook mochten de kinderen vorig jaar met kerst niet bij haar zijn. Daarnaast zou hij haar creditcard hebben laten blokkeren, terwijl ze hadden afgesproken dat ze die mocht blijven gebruiken.

Usher had bovendien beloofd dat hij haar iedere maand 5000 dollar (bijna 4000 euro) zou betalen, maar dat heeft hij al maanden niet gedaan. Ze vindt ook dat ze meer alimentatie moet krijgen nu de zanger sinds hun scheiding veel meer is gaan verdienen.

Usher trouwde in 2007 met Tameka. Twee jaar later gingen ze uit elkaar.

LOS ANGELES (ANP)