Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mariah Carey showt nieuwe lichaam

LOS ANGELES - Veertien kilo is ze afgevallen sinds de geboorte van haar tweeling en dat moet iedereen weten. Mariah Care...

Mariah Carey showt nieuwe lichaam

LOS ANGELES - Veertien kilo is ze afgevallen sinds de geboorte van haar tweeling en dat moet iedereen weten. Mariah Carey showt haar afgetrainde figuur in een nieuwe commercial. De zangeres beviel in april.

Vervolgens ging ze hard aan de slag om de zwangerschapskilo's kwijt te raken. Dat die aanpak succesvol was, blijkt uit de beelden voor een nieuwe reclame, zo is te zien op onder meer de website van de Mirror. In bikini en weinig verhullende rok promoot ze een nieuwe afslankmethode, terwijl de 41-jarige een nieuwe versie zingt van haar hit uit 1991: Make It Happen.

Eerder liet Mariah al aan ABC News weten dat ze de druk voelde van de media om snel af te vallen. Gelukkig kon ze het ook relativeren. 'Ze kunnen me plagen omdat ik er uit zie als een grote boot, maar het was niet mijn schuld, ik kon ik het niet helpen. Twee mensenlevens in mij dragen en er het beste van maken. Wat kon ik nog meer doen?'.