Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nicolette Kluijver blijft bij BNN

HILVERSUM - Nicolette Kluijver is de komende tijd veel te zien bij BNN. De presentatrice heeft voor drie jaar bijgeteken...

Nicolette Kluijver blijft bij BNN

HILVERSUM - Nicolette Kluijver is de komende tijd veel te zien bij BNN. De presentatrice heeft voor drie jaar bijgetekend en is in vijf programma’s te bewonderen. Vanaf eind februari presenteert Nicolette een nieuw seizoen Spuiten en Slikken, liet de jongerenomroep woensdag weten.

Een maand later is er de Grote Spuiten en Slikken Test. Daarnaast is ze te zien in 3 Op Reis en Spuiten en Slikken op Reis.

In het nieuwe programma Vier Handen op één Buik volgt Nicolette alleenstaande tienermoeders die worden bijgestaan door bekende moeders (BM'ers) tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Daarnaast krijgt de tienermoeder ook een kijkje in het gezinsleven van de BM’er. Het programma is vanaf 2013 op tv.

Nicolette kwam in 2006 bij BNN. Ze was onder meer te zien in Spuiten en Slikken, Try Before You Die en Weg Met BNN. De afgelopen jaren was ze één van de vaste presentatoren van 3 Op Reis en Spuiten en Slikken op Reis. Sinds 2011 is ze anchorwoman van Spuiten en Slikken.