Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Man Sonja Silva viel voor haar geur

AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke ge...

Man Sonja Silva viel voor haar geur

AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf. De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was.

'Ik lette niet op haar omvang', zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. 'Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maak me best verdrietig.' Het zoontje van Sonja was er wel bij.

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. 'Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers...' Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan. 'We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur.'