Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zwanger, en dan? Een nieuwe romantische komedie!

Een kind op de wereld zetten is een behoorlijk avontuur. Het is een sprong in het diepe: zelfs als je je op alles denkt...

Zwanger, en dan? Een nieuwe romantische komedie!

Een kind op de wereld zetten is een behoorlijk avontuur.

Het is een sprong in het diepe: zelfs als je je op alles denkt te hebben voorbereid, loop je nog tegen onverwachte zaken en emoties aan. Je leven verandert compleet!

Nieuwe romantische komedieDat ervaren ook de dames in de nieuwe film What To Expect When You’re Expecting. Vanaf 24 mei is deze heerlijke nieuwe romantische komedie in de Nederlandse bioscopen te zien. De makers hebben een heuse sterrencast weten te strikken, want onder anderen Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Anna Kendrick en Chace Crawford maken hun opwachting.

Het verhaalIedereen ervaart het krijgen van een kindje op zijn of haar eigen manier. Zo staat het leven van tv-fitnessgoeroe Jules (Cameron Diaz) en haar Dancing with the Stars- partner nogal op z’n kop als bekend raakt dat ze zwanger is. Wendy (Elizabeth Banks) is gek van baby’s en brengt net haar eerste babyboekje uit als ze het zelf mee gaat maken.. en ze voor heel wat verrassingen komt te staan. Zoals haar schoonvader Ramsey (Dennis Quaid), die aankondigt dat zijn piepjonge vriendin Skyler (Brooklyn Decker) óók in verwachting is.

Fotograaf Holly (Jennifer Lopez) wil dolgraag een kindje adopteren, maar haar man Alex heeft geen idee of hij er klaar voor is. Om niet in paniek te raken sluit Alex zich aan bij een groep kersverse vaders; hopelijk kunnen zij hem klaarstomen. Tenslotte volgen we Rosie (Anna Kendrick), die zwanger raakt na een onenightstand. Lukt het haar om alsnog een relatie op te bouwen met vader Marco (Chace Crawford)?

Ga ‘m zien!In deze fijne film worden alle verwachtingen overhoop gehaald, liefdes op de proef gesteld én wordt liefde gevonden. Ouder en volwassen worden is helemaal zo makkelijk nog niet…

Bekijk de trailer om alvast in de stemming te komen!