Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Megan Fox dreigt met rechter om naaktfoto's

LOS ANGELES - Megan Fox is op zijn zachtst gezegd niet blij met de onechte naaktfoto's die een website van haar heeft ge...

Megan Fox dreigt met rechter om naaktfoto's

LOS ANGELES - Megan Fox is op zijn zachtst gezegd niet blij met de onechte naaktfoto's die een website van haar heeft gepubliceerd. De site heeft voor de plaatjes Megans hoofd op het lijf van een naaktmodel gefotoshopt.

De actrice dreigt naar de rechter te stappen als de foto's niet snel worden verwijderd.

De kersverse moeder, die vorige maand zoontje Noah Shannon kreeg, is in allerlei poses te zien op Celebjihad.com. Onder de foto's staan niet al te vleiende teksten. Het juridische team van Megan is niet onder de indruk van de fotoshopkunsten van de website en heeft in een officiële brief aangegeven naar de rechter te stappen als de blootfoto's online blijven staan, schrijft TMZ woensdag.

Een woordvoerder van de gewraakte site maakt zich vooralsnog niet druk om de dreigementen. "We respecteren het dat Megan Fox zich druk maakt om haar imago, maar we vinden het moeilijk te geloven dat de reputatie van een vrouw die twee Transformers-films lang met haar borsten samengeperst voorovergebogen heeft gestaan, kan worden aangetast door een schaamteloos satirische website."