Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thijs Römer in Alles is familie

AMSTERDAM - Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga zijn dit najaar te...

Thijs Römer in Alles is familie

AMSTERDAM - Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst, Martine Bijl, Jacob Derwig en Tjitske Reidinga zijn dit najaar te zien in Alles is familie, het vervolg op de hitfilm Alles is liefde. Dat heeft distributeur A-Film bekendgemaakt.

Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan. Eerder werd al bekend dat Carice van Houten weer van de partij is. Ook Kim van Kooten, die het scenario van beide films schreef, is in het vervolg te zien. Voor de regie tekent opnieuw Joram Lürsen.

De film, die eind november in première moet gaan, gaat over leden van één familie die allemaal op het punt staan cruciale keuzes te maken. Zo wil Winnie (Van Houten) een baby, probeert haar man (Römer) dichter bij zijn gevoel te komen, wil zijn broer Charlie (Bruijning) vooral geen verantwoordelijkheid en wil zwager Dick (Derwig) zijn overleden vrouw terug.

De makers noemen Alles is familie "het vileine zusje van Alles is liefde. Het is opnieuw een romantische komedie, maar met andere personages, dezelfde humor en iets meer pijn''. Alles is liefde trok in 2007 bijna 1,4 miljoen bezoekers naar de bioscopen.