Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babette Labeij in voor Amerikaanse Voice Kids

AMSTERDAM - Babette Labeij gaat een jaartje naar Los Angeles. De bekende zangcoach gaat er werken aan een boek en missch...

Babette Labeij in voor Amerikaanse Voice Kids

AMSTERDAM - Babette Labeij gaat een jaartje naar Los Angeles. De bekende zangcoach gaat er werken aan een boek en misschien wel meedoen aan een Amerikaanse versie van The Voice Kids, vertelt ze in De Telegraaf.

Volgens een woordvoerder van Talpa wordt binnenkort met NBC gesproken over een mogelijke Amerikaanse juniorversie van The Voice, dat in de Verenigde Staten een groot succes is. Babette Labeij, die als zangcoach werkte voor onder meer The Voice Of Holland en The Voice Kids, is er wel voor te porren. "Mocht het zo zijn dat TVK daar inderdaad wordt geïntroduceerd, dan zou ik daar graag aan meewerken", zegt ze. "Voor mij is TVK echt een cadeautje. De kinderen zijn zo ontwapenend en echt. Tijdens een repetitie kunnen ze ineens zeggen, 'Juf wat heb jij eigenlijk grote borsten. Dan schiet ik keihard in de lach."

Labeij vertelt dat ze toe is aan een sabbatical. "Het is tijd om voor mezelf te kiezen." Ze werkt al twee jaar toe naar het vertrek naar Los Angeles. "De afgelopen jaren heb ik keihard gewerkt. Als ik hier blijf, verandert er niets. Ik heb behoefte aan rust en buitenlucht. In Amerika hebben we een bescheiden appartement aan het strand gehuurd. Om inspiratie op te doen voor mijn boek, in de trant van Zingen voor Dummies."

Het is voor Labeij afwachten of ze in Los Angeles rust kan vinden. "Wie weet, wordt het in LA ook hectisch. Maar dan zit ik wel in een andere omgeving, met mooi weer."