Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Susan Visser nog nooit zo lelijk geweest

AMSTERDAM - Susan Visser is nog nooit zo lelijk geweest op het witte scherm. Dat zegt de actrice in de Sp!ts. Vanaf deze...

Susan Visser nog nooit zo lelijk geweest

AMSTERDAM - Susan Visser is nog nooit zo lelijk geweest op het witte scherm. Dat zegt de actrice in de Sp!ts. Vanaf deze week is ze te zien in de thriller Taped, waarin zij de rol van vrouw-in-relatiecrisis Saar vertolkt.

Het verhaal speelt zich af in Argentinië, waar ze met haar man (Barry Atsma) op vakantie is. Wanneer ze daar getuige zijn van een koelbloedige moord is het stel hun leven niet meer zeker.

Een luxe en relaxte werkvakantie was het zeker niet. Voor de film zat het team op de meest smoezelige, vieze plekken van Buenos Aires. "We aten nachtenlang in de meest ongure, smerige achterwijken", aldus de voormalig Gooische Vrouwen-ster. "Als ik 's ochtends na het draaien onder de douche kroop, stroomde er letterlijk zwart water door het afvoer putje."

Bij het draaien van de film droegen de acteurs geen make-up en werd er alleen gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Eventuele rimpels en vlekjes zijn dan moeilijk te verdoezelen, en dat kan confronterend zijn. Zeker als je hoofd op een immens doek verschijnt. "Zo lelijk ben ik nog nooit op het witte scherm te zien geweest. Ik hoop maar dat mensen anderhalf uur lang naar mijn hoofd willen kijken als ik er zo uit zie."