Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ray J: Kim Kardashian ging vreemd

LOS ANGELES - Ray J beweert dat Kim Kardashian haar eerste echtgenoot bedroog met hem. De zanger bracht onlangs een boek...

Ray J: Kim Kardashian ging vreemd

LOS ANGELES - Ray J beweert dat Kim Kardashian haar eerste echtgenoot bedroog met hem. De zanger bracht onlangs een boek uit over vreemdgaan en daarin beschrijft hij een affaire met een getrouwde vrouw die hij slechts aanduidt als KK, maar volgens bronnen gaat het wel degelijk over Kim, aldus Contactmusic.

In het boek van Ray J, Death Of A Cheating Man: What Every Woman Must Know About Men Who Stray, schrijft hij: “We kenden elkaar al wat langer en er was een wederzijdse aantrekkingskracht, maar ze was getrouwd. Ze vertelde me dat dat haar niet uitmaakte.”

Hij vervolgt: ''Ze verliet haar man voor mij op het moment dat we seks begonnen te hebben. Vanaf toen werd het snel heel intens tussen ons. Daarna voelde ik me verplicht om bij haar te zijn.”

Reality-ster Kim heeft altijd volgehouden dat ze haar toenmalige echtgenoot, Damon Thomas, nooit heeft bedrogen. De twee waren getrouwd van 2000 tot 2004.