Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen trotse 'mama van het jaar'

AMSTERDAM - Chantal Janzen is trots op de nieuwe award die ze op de schoorsteen mag zetten. De musicalster en tv-present...

Chantal Janzen trotse 'mama van het jaar'

AMSTERDAM - Chantal Janzen is trots op de nieuwe award die ze op de schoorsteen mag zetten. De musicalster en tv-presentatrice werd woensdag door het tijdschrift Mama uitgeroepen tot Mama of the Year 2012.

"Ik vind het echt een eer", aldus de winnares, moeder van zoon James (3).

Janzen werd een aantal jaar geleden uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland, zo vertelde ze. "Toen was er ook een andere verkiezing voor mama van het jaar en ik weet nog dat ik dacht: dat zou nu echt leuk zijn, als je die award krijgt."

Woensdag was het dus zover. "Mijn gedachten gaan uit naar de moeders van die kinderen die bij het busongeluk zijn omgekomen en naar prinses Mabel en koningin Beatrix", zei Janzen, doelend op het busongeluk van dinsdagavond en het ski-ongeluk van prins Friso vorige maand. "Dat zijn momenten waarop je je extra realiseert hoe blij je mag zijn dat alles goed gaat."

Tooske Ragas presenteerde de uitreiking. Op de vraag van Ragas of ze zich nu het komende jaar elke dag 'fabulous mama' voelt, antwoordde Janzen: "Zo voel ik me al drie jaar." Het tijdschrift Mama heeft op de cover 'fabulous' staan.