Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sonja Bakker gaat samenwonen

Sonja Bakker en haar vriend Jan Reus hadden een flinke tijd een langeafstandsrelatie. Die begon hen echter allebei op te...

Sonja Bakker gaat samenwonen

Sonja Bakker en haar vriend Jan Reus hadden een flinke tijd een langeafstandsrelatie. Die begon hen echter allebei op te breken.

Jan woont al jaren op het Spaanse eiland Ibiza, terwijl Sonja in Hoorn woont en het co-ouderschap over haar kinderen deelt met haar ex Koen. Ze vlogen allebei zo vaak mogelijk op en neer, maar de grote afstand begon hen steeds meer tegen te staan.

Knoop doorgehakt“Het valt ons steeds moeilijker als we niet samen kunnen zijn”, vertelt Jan aan Story. “Wanneer Sonja in Nederland is en ik op Ibiza zit, missen we elkaar enorm. Ook het op en neer vliegen vinden we steeds zwaarder worden.”

Daarom hebben ze een belangrijke knoop doorgehakt: “Sonja en ik zijn tot de conclusie gekomen dat we niet meer zonder elkaar kunnen. Ik keer terug naar Sonja en trek bij haar in. Mijn twee zoons neem ik mee, die komen bij ons wonen. Mijn dochter blijft bij haar moeder op Ibiza.”

Geen optieDe twee kijken enorm uit naar de tijd dat ze elke dag samen kunnen zijn. “Sonja en ik passen zo goed bij elkaar, dat het gewoon geen optie was om apart van elkaar te blijven wonen.”

Lees alles over de tortelduifjes in de Story van deze week.