Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Paulien Huizinga nog niet klaar voor relatie

HILVERSUM - Paulien Huizinga is nog niet klaar voor een nieuwe liefde. “Laat mij nog maar effetjes aanrommelen”, zei de...

Paulien Huizinga nog niet klaar voor relatie

HILVERSUM - Paulien Huizinga is nog niet klaar voor een nieuwe liefde. “Laat mij nog maar effetjes aanrommelen”, zei de 40-jarige presentatrice maandag in Koffietijd. Vorig jaar scheidde de voormalig Miss Universe Nederland na een huwelijk van zeven jaar van haar echtgenoot Michiel Mol.

Vanaf woensdagavond presenteert Paulien het nieuwe SBS6-programma Zorgeloos Verliefd, waarin ze alleenstaande moeders de helpende hand biedt in hun zoektocht naar de ware Jakob. In elke aflevering staat één vrouw centraal die de keus heeft uit zes vrijgezelle mannen. Met twee van hen gaat haar gezin op reis.

In de eerste aflevering reist de vrijgezelle Janinde met twee mannen af naar Tel Aviv voor een romantische trip. Paulien, zelf een alleenstaande moeder van drie kinderen, verklapte maandag aan tafel bij Koffietijd dat ze Janinde heel gelukkig heeft kunnen maken. Een stel uit een van de volgende afleveringen van Zorgeloos Verliefd gaat zelfs samenwonen, iets wat Huizinga ongelooflijk vindt na zo’n korte tijd. Overigens klikt het niet altijd en blijft een aantal kandidaten ook na de datingshow alleen achter.

In De Pers meldt de presentatrice dat ze binnenkort kleiner gaat wonen in Blaricum en nog geen tijd heeft voor vaste verkering. “Natuurlijk komt er wel eens iemand binnen, maar die verdwijnt ook weer.’’