'Pieter en Ranomi zijn verliefd'

AMSTERDAM - De breuk tussen Pieter van den Hoogenband en Minouche Smit zorgt nu al voor sappige geruchten. De Telegraaf...
'Pieter en Ranomi zijn verliefd'

AMSTERDAM - De breuk tussen Pieter van den Hoogenband en Minouche Smit zorgt nu al voor sappige geruchten. De Telegraaf suggereert in een Privéflits dat er mogelijk iets moois opbloeit tussen Pieter en Ranomi Kromowidjojo.

Het gerucht zou nog nergens worden bevestigd.

Van den Hoogenband en Smit waren zeven jaar getrouwd en ze hebben twee kinderen. "Helaas een spijtig bericht. Mijn vrouw en ik hebben besloten uit elkaar te gaan", twitterde de oud-zwemmer dinsdag. "Ik heb er veel verdriet van en hoop dat iedereen respecteert dat ik dit verder privé wens te houden."

Het oog van Pieter (34) zou nu dus op de knappe en eveneens vrijgezelle zwemkampioene Ranomi (22) zijn gevallen. Pieter heeft nog geen toelichting gegeven op de scheiding.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bac5591fa4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });