Morgan Freeman trouwt niet met kleindochter

LOS ANGELES - Morgan Freeman is het gerucht dat hij een relatie heeft met zijn 27-jarige stiefkleindochter helemaal zat....

LOS ANGELES – Morgan Freeman is het gerucht dat hij een relatie heeft met zijn 27-jarige stiefkleindochter helemaal zat. Volgens hem zijn het allemaal verzinsels. Zo schrijft TMZ. Recentelijk waren er berichten dat Morgan en E’Dena al 10 jaar met elkaar daten.

Ook zouden ze plannen hebben om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen. Om de geruchten nu voor eens en altijd uit de wereld te helpen, heeft de acteur een officiele verklaring verstuurd.

Hierin vertelt de 74-jarige acteur dat hij in eerste instantie nooit op de berichten wilde reageren. Maar nu veel serieuze media het ook oppikken, voelt het alsof hij niet langer kan zwijgen. “Deze verhalen zijn de wereld in geholpen door de roddelpers die alleen maar bezig is met de verkoopcijfers van hun bladen.”

Ook E’Dena laat van zich horen. “Deze verhalen zijn niet alleen niet waar, ze zijn ook nog eens heel pijnlijk voor mij en mijn familie”, vertelt ze.

E’Dena is de kleindochter van de eerste vrouw van de acteur. De twee zijn dus alleen op deze manier met elkaar verbonden.

Laatste nieuws