Justin Bieber werd gepest

LOS ANGELES - De nieuwe single van Justin Bieber, Born to Be Somebody, is te horen in een Amerikaanse documentaire over...

LOS ANGELES – De nieuwe single van Justin Bieber, Born to Be Somebody, is te horen in een Amerikaanse documentaire over pesten. De zanger heeft toegegeven aan Showbiz Tonight dat hij voordat hij bekend werd ook is gepest.

“Ik werd ook gepest. Dat maken veel mensen op een bepaald punt in hun leven mee. Ik denk dat we nu op een moment zijn aangekomen dat we met elkaar het verschil moeten gaan maken.”

De documentaire met de titel Bully (pestkop), vertelt een verhaal door de ogen van 5 tieners. De Boyfriend-zanger denkt dat de film voor een grote verandering kan zorgen. “Vaak zie je dat leraren of mede-studenten het maar laten gebeuren, maar deze film vertelt zo’n krachtig verhaal. Daardoor kunnen we veel levens veranderen.”

De 18-jarige Justin spoort de luisteraars tenslotte aan om hulp te zoeken als ze gepest worden of als ze zien dat iemand wordt gepest. “Als je er niet over praat, dan doet het juist veel meer pijn.”

Laatste nieuws