Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tipperdetips

Het boek Bruidsvlucht dat ik net heb gelezen is wat mij betreft een aanrader. Een aanrader uit een ver verleden (ik moet...

Tipperdetips

Het boek Bruidsvlucht dat ik net heb gelezen is wat mij betreft een aanrader. Een aanrader uit een ver verleden (ik moet hem weer eens herlezen, kijken of ik het nog steeds een goed boek vindt, is Shabono. En ook de meeste boeken van John Irving vond ik leuk om te lezen. Ik ben benieuwd naar jouw boekentips. Kom maar op met titels en schrijvers!

Ik kijk ook graag tv-series (het liefst op dvd, of online, want het lukt me nooit om maar 1 aflevering per week te kijken, met steeds reclame tussendoor). Mijn favorieten van de laatste tijd? Dexter, 24, Lost, Grey's anatomy en Glee. Welke series volg jij?

Gooi ze online hier, jouw tips en adviezen. Boektitels, schrijvers, tv-series die ik niet mag missen.

Maar ik ben ook op zoek naar leuke adresjes, webwinkels, vakantietips en welke films ik zeker nog eens op t.v. moet kijken. Hier op Vrouwonline staan steeds bij de diverse onderwerpen al leuke dingen, maar ik wil het graag gewoon handig op een rijtje. In de reacties hieronder bijvoorbeeld. :-)

Ga ik zelf eerst gewoon nog even verder. Met een leuk guesthouse in Zutphen en een leuk guesthouse in Groningen. Met een webwinkel waar ik graag spullen bestel voor mij en mijn moeder (en waar ik altijd een extra cadeautje bij mijn bestelling krijg; daar houd ik van!). Ik snuffel graag op marktplaats, maar ook op de Nederlandse etsy (bestellen op de niet-nederlandse etsy is ook leuk trouwens, dat deed ik twee keer, en dat ging prima!).

Ik heb ook een leuke website vol proefjes voor je. Om vakanties met kinderen nog leuker te maken. Over vakanties met kinderen gesproken; de leukste vakantie vierden wij op Schiermonnikoog. We huurden daar een tent en hoefden alleen maar onze kleren en slaapspullen mee te nemen voor een heerlijke vakantie. Dat tent huren beviel zo goed, dat we het jaar daarna in de mei- en in de zomervakantie weer een tent huurden, maar dan wel een heel speciale; bij het betere boerenbed. Ook een aanrader!

Ik houd van de muziek van Adele, Sade, Melissa Etheridge, Alanis Morisette, Sinead O'connor, maar ben ook onder de indruk van de teksten en songs van Meatloaf en geniet van liedjes van Paul de Leeuw, Acda en de Munnik, Claudia de Breij en Sarah Kroos (oh, hier kan ik echt uren doorgaan, want ik vind zoveel leuk!).

Mijn favoriete recept van het jaar is van een pavlova met aardbeien , met gezoete slagroom erop en heel veel aardbeien in stukjes. Mmmmmmmmmm! Meer lekkere recepten zoek ik sinds kort op in deze heerlijke kookkalender (heerlijke recepten, leuke vormgeving en natuurlijk ook al leuk vanwege de naam=> Toet en taart kalender, omdat ik online ook de nickname Toet gebruik!). Voor een lekkere rendang, een kom groentensoep of een lekkere pasta pesto met zalm mag je me ook altijd bellen hoor. Dan kom ik ook bij je eten. Bak ik die pavlova wel!

Verder word ik blij van vintage, retro en bijzondere cadeauwinkels. Kom maar door met (online) adresjes.

P.s.: Al deze dingen mag je me binnenkort ook 'live' vertellen. Want waarschijnlijk gaat het echt gebeuren. Een heuse Meet-the-bloggers. Zet maar vast in je agenda; 2 april, in Amersfoort. We gaan nog even wat heen en weer mailen achter de schermen, maar het zou een super manier zijn om mijn 1000dagenbestaan van mijn weblog hier te vieren. Kunnen we gaan doen wat ik ook heel leuk vind; theeleuten, borrelen en kletsen! Misschien tot dan!!!??