Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De sterallures van: Scarlett Johansson

Zou Scarlett echt zo'n diva zijn? Leuk hoor, beroemd zijn. Maar bij sommige sterren is de faam hen naar het hoofd geste...

De sterallures van: Scarlett Johansson

Zou Scarlett echt zo'n diva zijn?

Leuk hoor, beroemd zijn. Maar bij sommige sterren is de faam hen naar het hoofd gestegen. Vrouwonline zet in deze reeks de meest bizarre sterallures op een rijtje. Deel 4: Scarlett Johansson!

Veeleisende vampActrice Scarlett Johansson (28) liep de hoofdrol in de West End versie van ‘The Sound of Music’ mis omdat men haar eis om backstage altijd twee persoonlijk assistenten te hebben absurd vond. Bovendien wilde ze teveel geld: 14.200 euro per week vond ze te weinig, omdat ze met een film “zo 7,5 miljoen euro kon verdienen”.

Hoe gevoelig?Voor de promotie van ‘Vicky Cristina Barcelona’ wilde Scarlett niet met de rest van de cast vliegen, maar alleen per privéjet of de duurste klasse Virgin. Verder eiste ze een “co-star vrij” vijf sterren hotel op dertig kilometer afstand van Cannes en een eigen limo. Ook moesten designers haar persoonlijk (!) jurken aanbieden en wilde ze haar eigen haar- en make-upmensen, wat voor vier dagen 20.000 euro zou kosten. Ze kreeg haar zin niet, co-stars Penélope Cruz en Rebecca Hall stalen de show.

Zij zegt“Ik ben helemaal niet moeilijk om mee te werken. Ik leid een bescheiden en discreet leven. Ik ben niet veeleisend en reis niet met een enorme entourage. Dus volgens mij ben ik geen diva.”