Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gele slip

Nee, geen stukje over mijn ondergoed (lingerie is een te sjiek woord voor mijn verzameling bh's en onderbroekenslashslip...

Gele slip

Nee, geen stukje over mijn ondergoed (lingerie is een te sjiek woord voor mijn verzameling bh's en onderbroekenslashslips). Dat is allemaal zwart. Omdat ik dat mooi vind, maar ook omdat er in mijn maat (mega XL ofzoiets) niets te vinden is in andere kleuren. Behalve misschien bij speciaalzaken (die zijn er in mijn stad niet) of online (en ik wil mijn spullen kunnen zien, voelen en passen voordat ik iets koop). In beide gevallen is het dan ook nog eens mega duur.

Maar goed, dit zou geen stukje worden over mijn ondergoed. De gele slip uit de titel is namelijk voor mijn Jongste; hij deed vanochtend (om kwart over acht al, gaap!!) zijn eerste judo-examen en is geslaagd. Dus heeft hij nu "de gele slip". Zijn eerste kleurtje op weg naar de gele band. Een gele slip is een klein stukje gele band, dat je op je witte band mag dragen tot je bij het volgende examen een nieuwe slip of band haalt.

Straks maar even mijn schoonmoeder vragen of zij die slip op de judoband kan naaien. En door dit brave stukje over judo heb je dan opeens kans op hele rare hits via google ;-)