Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Knisperkussentjescrisis

Ja beste lezers, er is sprake van een heuse knisperkussentjescrisis. Vriendin P. en ik, we gaan er bijna aan onderdoor....

Knisperkussentjescrisis

Ja beste lezers, er is sprake van een heuse knisperkussentjescrisis.

Vriendin P. en ik, we gaan er bijna aan onderdoor.

Vertwijfeld lopen we elke supermarkt die we zien in, waar dan ook (we komen door vakantie en werk tenslotte op heel wat plaatsen in Nederland). Maar overal krijgen we nul op request. De knisperkussentjes zijn nergens meer te koop.

Ik hoor u denken; Knisperwattus? Knisperkussentjes dus, een lekker knapperig paprikazoutje van Zonnatura. Maar vooral: een erg kcalorie-arm zoutje. Een prima vervanging voor chips en nootjes. Veel krokanter dan al die snackajacks chipjes. Een lijnvriendelijk snackje dus, dat nu nergens meer verkrijgbaar is.

Ten einde raad mailde vriendin P. Zonnatura, waarom de knisperkussentjes overal al weken uitverkocht waren. Toen kregen we het meest gevreesde antwoord: ze gaan uit het assortiment. De korte mail van Zonnatura vertelt verder niet Waarom.

Waren wij de enige twee Nederlanders die die knisperkussentjes aten? Geen idee. Maar we zijn in ieder geval wel twee vrouwen met een missie: we willen de laatste knisperkussentjes van Nederland in ons bezit krijgen.

Dus laat mij weten of er in 'jouw' supermarkt nog wel een voorraadje ligt!?!? Dan proberen we er voor te zorgen dat die laatste zakjes in onze voorraadkasten komen te liggen.