Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kiwi-allergie?

Een paar uur voor het feestje kom ik met Bo terug uit de stad. Jippe komt zoals altijd meteen op me af. Ik knuffel hem...

Kiwi-allergie?

Een paar uur voor het feestje kom ik met Bo terug uit de stad. Jippe komt zoals altijd meteen op me af. Ik knuffel hem en schrik.

‘Wat is er nóu gebeurd?’

Zijn hele mondje, wangetjes en kin zitten onder de rode vlekken. Door het rood heen zie ik witte bultjes.‘Hoe kan dat nou?’ (En hoe moet dat straks nou met al die leuke verjaardagsfoto’s die ik van hem wilde maken?)

‘Heeft hij die kiwi gegeten?’‘Ja, dat was toch de bedoeling?’Ik had het inderdaad zelf gezegd. En hij heeft het vaker gegeten. Maar zo’n heftige reactie heeft hij nooit gehad. Moet je zíen!(Op de foto's zie je het niet zo goed. Het was in het echt 'vlammender'.)

Hij lijkt er echter geen last van te hebben. En zo snel als het opkomt, is het ook weer weg. Als de eerste familie komt, is er al bijna niets meer van te zien.

Hmm, maar nu vraag ik me af: maar niet meer geven dan? Of groeit hij er nog overheen?Van tomaat, wat hij overigens ook heerlijk vindt, heeft hij het ook wel eens.