Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pies-, poep en piemelfase?

Gesprek op de achterbank tussen drie hyperactieve 4-jarigen die we net oververhit van een verjaardagsfeestje in een binn...

Pies-, poep en piemelfase?

Gesprek op de achterbank tussen drie hyperactieve 4-jarigen die we net oververhit van een verjaardagsfeestje in een binnenspeeltuin hebben geplukt:

4-jarige 1: En dan komt er een spook!Grote hilariteit op de achterbank4-jarige 2: Ik ben niet bang voor spoken. Ik hak zijn kop eraf!Grote hilariteit op de achterbank 4-jarige 3: Ik ook niet. Ik hak zijn armen eraf! Grote hilariteit op de achterbank 4-jarige 2: Ik hak zijn benen eraf!Grotehilariteit op de achterbank 4-jarige 3: Ik hak zijn poep (vert. kont) eraf! Grote hilariteit op de achterbank 4-jarige 1 (die niet achter wil blijven): Ik hak zijn piemel eraf! Nog grotere hilariteit op de achterbank. 4-jarige 2: Ik bijt zijn piemel eraf!

Manlief rijdt van schrik bijna de berm in en ik draai me half om en kijk in shock naar mijn eigen kroost en haar vriendje en vriendinnetje die nu aan het gillen zijn van de pret en krijg er niet meer uit dan een oubollig: nou, nou, nou.

Blijkbaar werkt dit als olie op vuur want, terwijl wij de hele weg huiswaarts tsss-kend met onze hoofden zitten te schudden, gaat het maar door op die achterbank over pies, poep en piemels en lichamelijke zaken die eraf gehakt/gebeten worden.

Blijkbaar is dit dus de pies-, poep- en piemelfase… What's next?