Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuke verpakking

Ik ben een sucker voor bad boys. Ik kan er niks aan doen, ik heb het altijd al gehad. Waarom zou ik niet weten. Ik heb a...

Leuke verpakking

Ik ben een sucker voor bad boys. Ik kan er niks aan doen, ik heb het altijd al gehad. Waarom zou ik niet weten. Ik heb absoluut iemand nodig die een beetje tegengas kan geven, maar in theorie moeten er ook good guys zijn die dat kunnen doen. Maar die heb ik nooit leuk gevonden. Je kon er vanuit gaan dat ik uit eenkamer vol met god guys de enige bad boy zou kiezen en daar helemaal hotel-de-botel op zou worden. En dit heeft me uiteraard ook veel tranen opgeleverd.

Misschien komt het door de tatoeages. Als ik er eentje op een man zie, begin ik al te kwijlen. Hoe meer hij heeft, hoe meer ik kwijl ;) En piercings. Love them. En lang haar. :) Maar ik denk dat het vooral de bad boy uitstraling is. De bad boy houding dat het hem allemaal niet boeit en hij toch lekker doet wat hij zelf wilt. Wat hem uitermate interessant maakt. Want je hebt geen idee wat er zal gebeuren en iedere dag is anders dan de vorige. Het is spannend, op een leuk-spannende manier en op een vervelend-spannende manier. Het is gevaarlijk.

Door alle tranen die de bad boys veroorzaakten heb ik in het verleden geprobeerd 'mijn type' te veranderen en te gaan voor een aardige, lieve jongen die vrouwen met respect behandeld. Waarin ik totaal faalde. Hoe kan ik nou op iemand vallen waar ik niet op val?

Bad boys. Ze zijn gevaarlijk en opwindend. En vriendlief? Vriendlief heeft tatoeages. Vriendlief heeft een piercing. Vriendlief heeft geen lang haar, maar dat komt omdat de natuur hem op dat gebied niet zo goed gezind was ;) Vriendlief geeft genoeg tegengas. Maar vriendlief zegt ook meerdere malen per dag dat hij zoveel van me houdt en dat hij niet begrijpt hoe hij zo gelukkig kan zijn dat hij mij heeft. Vriendlief regelt babysitters voor ons zodat ik even een break krijg van mama zijn. Vriendlief belt nu (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) als hij later thuis komt. Vriendlief is geweldig. Een bad boy turned good. Een good guy in een bad boy verpakking :) Wat kan een mens (of: ik) zich nog meer wensen?