Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sinte Sinte Margje

Zeg. Ik heb zin in iets leuks. Gewoon, omdat het kan. Zomaar om niets, zonder reden. Dus ik dacht. Ik geef iets weg. Van...

Sinte Sinte Margje

Zeg. Ik heb zin in iets leuks. Gewoon, omdat het kan. Zomaar om niets, zonder reden.Dus ik dacht. Ik geef iets weg. Van weggeven word je gelukkig. Schijnt. Nou, dat klinkt goed, dat zie ik wel zitten.

Het duurt nog even voordat het SintMaarten is en ik lekkers uit mag delen bij mijn voordeur.Mijn moeder is jarig zaterdag, maar die weet al wat ze krijgt, dus daar is ook de verrassing al van af.Lief en de kinderen zijn pas volgend jaar weer jarig, en mijn trouwdag is nog twee seizoenen ver.Sinterklaas is nog niet in het land, ik heb voorlopig ook nog geen schoenen te vullen.

Ik zit een beetje in een tussengeefsemomentendip dus. Als ik jullie niet zou hebben tenminste. Maar ik heb jullie wel.Het wordt dus weer eens hoog tijd voor een geefweggertje. Ja, dat heet eigenlijk een give-away natuurlijk, maar waarom zou alles altijd in het engels moeten?Hierbij verklaar ik deze week tot geefweggertje-week. Doe gerust mee op je eigen blog, twitter, werk of in je thuissituatie; worden we met elkaar een portie gelukkiger.

Wat ik dan weggeef? Dat is een verrassing. Net zoals je bij je verjaardag ook niet altijd meteen weet wat er in een pakje zit en je bij het zingen van SintMaartenliedjes maar moet afwachten wat de traktatie is.

Wat ik al wel vast kan verklappen; het is een soort mini kerstpakketje (hebben we meteen maar alle feestdagen van december genoemd in één blogje!). Omdat ik zelf nogal enorm ontzettend erg en reusachtig dol ben op kerstpakketten, maar er nooit meer eentje krijg. Door er een weg te geven, kom ik vast een eind richting mijn decembergeluksgevoel. En dat al in oktober! Ik zeg; een win-win situatie. Wat jij moet zeggen? Iets. Hieronder, bij de reacties. Alleen als je de kans wilt lopen de gelukkige winnaar te worden natuurlijk en als je dan je adres aan mij durft door te geven. Laat een reactie achter voor zondagavond 23 oktober, 23.59 uur. Appeltje eitje toch? En wees gerust, ik zal geen appeltjes of eitjes in je weggeefpakketje doen. Dat gaat zo stinken tussen al je andere post en daar wordt de postbode dan weer ongelukkig van.

Update 1: Joehoe, kijk eens wat leuk; blogbuuv Esther doet ook mee met de geefweggertje-week: KLIK

Update 2: Ook blogbuuv Machteld doet mee: KLIK