Geordie Shore’s Vicky onder vuur door dit kiekje

Alle vrouwelijke Geordie Shore-sterren zijn de laatste tijd extreem veel afgevallen en halen met hun in shape lichamen e...

Alle vrouwelijke Geordie Shore-sterren zijn de laatste tijd extreem veel afgevallen en halen met hun in shape lichamen en selfies regelmatig het nieuws. Maar nu gaat de realityster een stapje te ver volgens haar fans, die vrezen voor haar gezondheid.

Aan het infuus

Op Instagram plaatste Vicky een kiekje waar te zien is dat ze aan een infuus ligt. Hierbij schrijft ze: “Toen werd het serieus. Ik krijg wereldberoemde revitaliserende druppels om me een energie boost te geven en me te helpen met mijn drukke schema.”

Haar fans vinden het niet kunnen dat Vicky aan het infuus moet voor meer energie. In plaats daarvan zou ze namelijk ook gewoon wat meer kunnen eten, reageren ze massaal onder de foto. “Ik heb heel veel respect voor het feit dat je zoveel bent afgevallen, maar ik denk dat je dit keer een beetje te ver bent gegaan”, is één van de vele reacties. Vicky zelf trekt zich er niets van aan en is gewoon weer in de sportschool te vinden.

Lees ook: Je raadt nooit van welke celeb Geordie Shore’s Vicky de trainer wordt

Beeld: Instagram

Laatste nieuws