Geordie Shore’s Vicky alwéér onder vuur na foto

Vicky Pattinson heeft haar fans opnieuw ongerust en zelfs een beetje boos gemaakt. De reality ster postte een foto van h...

Vicky Pattinson heeft haar fans opnieuw ongerust en zelfs een beetje boos gemaakt. De reality ster postte een foto van haar, in gezelschap met vrienden, met feestelijke ballonnen.

Partyballoon

Dat hoeft in principe niet zo gek te zijn, ware het niet dat de ballonnen gevuld zouden zijn met lachgas. Op de foto zie je Vicky met de ballon aan haar mond, wat doet vermoeden dat ze het lachgas in en uitademt. Dit tot grote ergernis van haar fans, want Vicky pretendeert anti-drugs te zijn, zeker met haar nieuwe gezonde levensstijl. Lachgas wordt gezien als een legale hippie-achtige drug. Na het plaatsen van de foto werd haar Instagram-account overspeld met kritiek. Kort daarna is de foto offline gehaald. Bekijk hier onder om welke foto het gaat.

Vicky raakte eerder al in opspraak toen ze een foto van haar aan het infuus online plaatste. Via het infuus kreeg ze bepaalde druppels binnen die haar een energy boost zouden geven.

Lees ook: Je raadt nooit van welke celeb Geordie Shore’s Vicky de trainer wordt

Bron: OK! Magazine

Laatste nieuws