Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

ZIEN: Eerste foto's van babybuik Yolanthe

In haar column vertelt Yolanthe deze week over haar zwangerschap. "De echo afgelopen week was extra bijzonder omdat mijn...

ZIEN: Eerste foto's van babybuik Yolanthe

In haar column vertelt Yolanthe deze week over haar zwangerschap. "De echo afgelopen week was extra bijzonder omdat mijn stiefzoontje Jessey erbij was", vertelt Yolanthe. "Hij is heel nieuwsgierig of het een jongen of een meisje wordt, maar we moeten nog even wachten."

Echo

Yolanthe heeft speciaal gewacht met de echo tot Jessey in Istanbul kwam logeren. "Hij raakt er niet over uitgesproken dat hij grote broer wordt. Toen hij ons baby'tje op het scherm zag, riep hij: 'Waarom kan het kindje er nu niet meteen al uit en acht jaar zijn, net als ik?'", aldus Yolanthe.

Roze of lichtblauw?

Of het een jongen of een meisje wordt, maakt Yolanthe niets uit en het lijkt haar allebei even leuk. Na de echo ging het gezinnetje shoppen voor Jessey. "Hij vindt het leuk om zich hetzelfde te kleden als zijn vader, maar hij wilde ook graag iets voor de baby kopen. Maar het dilemma: werd het roze of lichtblauw?" Ze kozen op veilig en gingen voor hagelwit.

Druk

De komende maanden staan voor Yo in het teken van haar zwangerschap, maar ook zeker het filmen voor RTL4. "Door de drukke periode die nu aanbreekt, heb ik ervoor gekozen om mijn column een tijdje maandelijks te schrijven." Geen zorgen, Yolanthe pikt het over een half jaar weer met liefde wekelijks op.

Wat denk jij dat het wordt? Hier alvast de eerste foto's van de zwangere buik van Yolanthe:

Benieuwd naar haar hele column van deze week? De Grazia ligt morgen in de winkel.

Beeld: Yolanthe & Hollandse-Hoogte, Grazia