Must see: de modefilm Fashion Chicks met sterrencast

Nu al de must see voor elke fashionista: Fashion Chicks. De film over fashion, muziek, bloggen en de invloed van social...

Nu al de must see voor elke fashionista: Fashion Chicks. De film over fashion, muziek, bloggen en de invloed van social media heeft vandaag zijn nieuwste castleden bekend gemaakt.

Sterrencast

Naast Liza Sips en Victoria Koblenko zullen ook Pip Pellens en Robin Martens een rol vervullen in de film die vanaf 2 december in de bioscopen te zien zal zijn. Pip en Robin spelen samen met Melody Raymann, de dochter van Jörgen Raymann, drie echte mean girls. Pip speelt de rol van rijke, self-obsessed bitch Tiffany de aartsrivaal van Esmee (Liza Sips). Samen met haar vriendinnen Anne-Fleur (Robin Martens) en Mercedes (Melody Raymann) probeert ze het leven van de onzekere Esmee zuur te maken.

Fashion Chicks

Esmee is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashiondesigner te worden. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel een beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego genaamd ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashionweek worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashiondirector en tevens oprichter van Wollff fashion, Victoria Koblenko, wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven in. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt. Wij kunnen niet wachten tot de film gaat draaien!

 

Laatste nieuws