Lancaster challenge: Eindelijk dat mooie bruine kleurtje?

De twee witste leden van de Grazia-redactie - adjunct-hoofdredacteur Bettina en chef online Heather - gaan deze zomer vo...

De twee witste leden van de Grazia-redactie – adjunct-hoofdredacteur Bettina en chef online Heather – gaan deze zomer voor dat felbegeerde sunkissed tintje.

“Ik word vaak eerst knalrood”

Ik word dus nooit bruin. Dat zal aan mijn lichte huid en rossige haren liggen, maar als ik in contact kom met de zon (wat ik dus ook meestal vermijd), dan word ik eerst knalrood, daarna zachtroze en daarna weer wit. Een iets minder lichte tint wit dan ervoor, maar toch is er van bruin nooit sprake. Deze zomer test ik een aantal producten van Lancaster, die speciaal op mijn huidtype en zon-momenten zijn afgesteld. Ik begin de dag met de Cellular Elixir 365 Intense Serum op mijn gezicht en de Tan Preparer op mijn body (zie mijn complete productlijn hieronder). Als ik naar buiten ga, smeer ik een Factor 50 zonneproduct op mijn gezicht en lijf. En als ik uit het zonnetje kom, dan gebruik ik de Tan Prolonging-producten. In de zomervakantie zal ik ook de beschermende hair spray proberen, aangezien ik op dit moment nog niet in contact kom met zout of chloor (gek genoeg is er geen strand of zwembad op de redactie).

Je hoort van mij!

Groet,

Bettina

Producten:
Cellular Elixir 365 Intense serum Young renewal
Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water
Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum
Sun Delicate Skin Soothing Cream Progressive Tan spf 50
Sun Delicate Skin Soothing Milk Progressive Tan spf 50
Sun Beauty Dry Oil Fast Tan Optimizer Huile Seche spf 50
Tan Maximizer Tan Prolonging Soothing Moisturizer Repairing After Sun
Tan Maximizer Tan Prolonging Soothing Moisturizer
Sun Beauty Hair Multi-protective Hair Spray

Volgende week lees je de ervaringen van Heather!

 

Laatste nieuws