Miley Cyrus haalt uit naar Taylor Swift

Miley Cyrus kennen we natuurlijk van haar gekke uitspraken of outfits. Echt een net rolmodel is de 22-jarige zangeres en...

Lees ook

Miley Cyrus kennen we natuurlijk van haar gekke uitspraken of outfits. Echt een net rolmodel is de 22-jarige zangeres en actrice volgens velen niet. Maar Miley vindt zichzelf wel een beter rolmodel dan Taylor Swift. 

Rolmodel

In de nieuwe Amerikaanse Marie Claire vertelt de zangeres in een interview dat ze zichzelf een beter rolmodel vindt dan Taylor Swift. “Taylor mag dan genoeg vriendinnen hebben, ze haalt zelf ook vaak genoeg uit naar anderen.” De ruzie tussen Katy Perry en Taylor werd het onderwerp van haar clip Bad Blood waarin ze de ruzie uitvecht met haar bekende vriendinnen, zoals Gigi Hadid. 

Miley is geen fan van Taylor’s Bad Bood clip. “Ik snap dat gewelddadig wraak nemen niet zo. Is dat nou een goed voorbeeld geven? En ik ben een slecht rolmodel omdat ik vaak rondren met blote borsten? Het is mij niet duidelijk waarom borsten erger zijn dan geweren,” aldus Miley. Wij zijn benieuwd of Taylor weer net zo de discussie aangaat als laatst met Nicki Minaj.

Zie ook: Lol, Taylor die zich een hoedje schrikt

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

 

Laatste nieuws

Zie ook