Exclusief! Zwangerschapsshoot met Yolanthe: ‘Het is zo’n mooie ervaring’

Yolanthe verwelkomt binnenkort haar eerste kind. In een exclusieve shoot, geschoten op haar geliefde isla bonita, onthul...

Yolanthe verwelkomt binnenkort haar eerste kind. In een exclusieve shoot, geschoten op haar geliefde isla bonita, onthult ze haar prachtige babybuikje.

“Het is zo’n mooie ervaring om zwanger te zijn. Ik heb geen gekke kwaaltjes of eet- aanvallen”, vertelt Yolanthe. Tot nu toe is ze tien kilo aangekomen. “Ik ben natuurlijk een Spaanse, dus ook mijn billen, borsten en heupen zijn wat voller geworden. Maar ik omarm die rondingen, dat hoort bij het krijgen van een kind. Ik vecht er niet tegen en dat hoeft ook niet. Ik ben geen model dat, bij wijze van spreken, vier weken na de bevalling de catwalk weer op moet.”

De babynaam

Yo kan niet wachten tot het moment daar is. “Als ik mijn hand op mijn buik leg, denk ik: Voor dit kleine wondertje zal ik alles doen.” Ook het geslacht en de naam zijn al bekend. “Er zijn twee namen overgebleven die we allebei mooi vinden. Wes heeft daar de uiteindelijke beslissing in genomen. We weten inmiddels ook het geslacht, maar dat houden we nog even voor ons.”

De bevalling

Thuis, of in het ziekenhuis? “Ik vind het prettiger om in het ziekenhuis te bevallen voor het geval er complicaties optreden. Maar ik maak me niet zo veel zorgen om de bevalling”, laat ze weten. Toch houden anderen zich er wél mee bezig. “Iedereen om me heen vraagt: ‘Hoe ga je dit en dat doen, neem je een ruggenprik, ga je zus en ga je zo?’ Geen idee, ik heb daar nog helemaal niet over nagedacht.”

Waar Yolanthe het meest naar uitkijkt? “Het moment dat we de baby voor het eerst zien. Ik ben zó benieuwd. Hoe zien de oogjes eruit, de handjes, het neusje – gewoon álles, eigenlijk. Je gaat toch een beetje fantaseren.” Ook Wesley kan niet meer wachten. “Hij heeft het over niets anders meer. Hij stuurde me foto’s van een kinderwagen en buggy die hij in elkaar had gezet. Ik zei: ‘Die hebben we pas nodig vanaf zes maanden’. Maar dat maakt hem niks uit. Dit is het allerleukste waar ik ooit in mijn leven naar heb uitgekeken.”

Bekijk alle foto’s van de shoot in de Grazia van deze week, vanaf vandaag in de winkels voor maar €1,99! 

Laatste nieuws