Zien: De babyshower van Yolanthe

Dat Yolanthe in verwachting is, dat zal je vast en zeker niet ontgaan zijn. In de nieuwe Grazia schittert ze hoogzwanger...

Dat Yolanthe in verwachting is, dat zal je vast en zeker niet ontgaan zijn. In de nieuwe Grazia schittert ze hoogzwanger in een prachtige zwangerschapsshoot. En we hebben meer leuk nieuws: de details over Yo’s babyshower op Ibiza!

Babyshower driedaagse

Exclusief aan Grazia vertelt de hoogzwangere actrice over haar babyshower op Ibiza. “Ineens stonden ze voor me: mijn beste vriendinnen, (schoon-)zussen en (schoon-)moeder. Een hecht groepje van 22 vrouwen, speciaal voor drie dagen naar Ibiza gekomen.” De vrouwen hebben voor onvergetelijke dagen gezorgd. Er werden onder andere nogal bijzondere spelletjes gespeeld: “Ik ben gek op spelletjes. Er waren varianten als: acht pampers met in elke luier een soort babypoep gemaakt van chocolade. Rara, wat is het: Mars, Twix, Nutella of misschien Milka?” En dit was nog maar één van de bizarre spelletjes die het stel heeft gedaan.

Ook werd er een gipsafdruk gemaakt van de buik van Yolanthe, die later werd versierd met mozaïek en spiegeltjes. Wil je meer weten en zien van de babyshower? Koop dan de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt!

Zie ook: Yolanthe vertelt geëmotioneerd over moeilijke tijd

Ook zusje Xelly deelde een schattige foto van de hoogzwangere Yo.

Beeld:Instagram, Twitter

 

Laatste nieuws