Hollywood Breakfast

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and Shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Yfke: ‘Het gaat steeds beter’

Het gaat elke dag een beetje beter met Yfke Sturm, die vorige week betrokken raakte bij een watersportongeluk in Italië. Dat laat het Nederlandse model zondag op Twitter weten. “Bedankt voor alle lieve berichtjes en positieve gedachten”, schrijft ze in een eerste bericht op Twitter sinds haar ongeluk. Sturm mocht donderdag naar huis. “Het gaat gelukkig elke dag beter. Veel liefde terug!”, besluit ze haar update over haar gezondheidstoestand. De 33-jarige blondine lag een week in het ziekenhuis nadat ze door een ongeluk met een jetsurfboard gewond was geraakt aan haar hoofd.

2. Olivia Newton-John is fan van Tim Douwsma

Tim Douwsma heeft een bijzondere fan. De acteur, die zondag tijdens de première van Grease in Theaters Tilburg zijn musicaldebuut maakt, heeft een kaart gekregen van actrice Olivia Newton-John uit de wereldberoemde filmversie van Grease uit 1978. “Whaaa! Olivia Newton-John is fan! Thank you!!”, schrijft hij bij een selfie met de kaart op Instagram. Op de kaart staat in sierlijke zilveren letters een succeswens geschreven. Douwsma speelt in de musical de rol van Danny Zuko, zijn tegenspeelster is Vajèn van den Bosch die de rol van Sandy speelt.

3. Ellen Page op rode loper met vriendin

Ellen Page verscheen zondagavond voor het eerst met haar vriendin Samantha Thomas op de rode loper. “Ik ben verliefd”, verklaarde de actrice aan E! News. De twee, die al zo’n acht maanden een relatie zouden hebben, waren op het filmfestival van Toronto voor de première van Ellens nieuwe film Freeheld. Ze gingen alle twee gekleed in een zwart-wit pak. “Het is best speciaal om hand in hand met mijn vriendin over de rode loper te lopen”, zei Ellen over het gezelschap. “Het is geweldig.”

Ellen Page (28) maakte vorig jaar tijdens een evenement van homorechtenorganisatie Human Rights Campaign bekend op vrouwen te vallen.

 

Laatste nieuws