Yolanthe is bevallen!

Het is zover: na een prachtige zwangerschap van negen maanden, is Yolanthe bevallen van een jongen. Het kindje luistert...

Het is zover: na een prachtige zwangerschap van negen maanden, is Yolanthe bevallen van een jongen. Het kindje luistert naar de naam Xess Xava.

Na een babyshower om van te dromen en een exclusieve zwangerschapsshoot in Grazia, is het grote moment dan eindelijk aangebroken: Yolanthe en Wesley zijn (de tweede keer voor Wes) trotse ouders geworden.

Babygeluk

Eerder liet Yolanthe geëmotioneerd weten dat zwanger worden moeilijk ging, waardoor ze zelfs aan haar eierstokken moest worden geopereerd. Wonder boven wonder ging het opeens tóch goed. Wesley slingerde, tot grote verbazing van zijn vrouw, het grote nieuws onverwachts tijdens een voetbalwedstrijd de wereld in. Yo sloot ondertussen al haar social media kanalen af en bleef haar hele zwangerschap zoveel mogelijk uit de schijnwerpers, om in rust te genieten van de bijzondere periode. Nu mag ze wéér genieten, maar deze keer van haar kleine spruit.

Wij wensen Wes, Yo en de baby alle geluk toe!

Laatste nieuws