Zó kwamen Yolanthe en Wesley aan babynaam Xess

Gisteravond kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Yolanthe is bevallen van haar eerste kindje samen met Wesley. Het...

Gisteravond kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Yolanthe is bevallen van haar eerste kindje samen met Wesley. Het kleine jongetje heeft de naam Xess Xava gekregen en dit blijkt een hele bijzondere naam.

Samenstelling

Aan RTL Boulevard laat de manager van Yolanthe, Xenia Kasper, weten: “De eerste naam Xess is een mix van haar zusje Xelly en Wes en de laatste S is van de moeder van Wes. De tweede naam is een andere vorm van de naam van Yolanthe’s vader Xavier.”

Zusje Xelly Cabau van Kasbergen laat via Instagram weten hoe blij ze is met haar kleine neefje. Om haar nek draagt ze nu een ketting met zijn initialen en laat ze zijn eerste sokjes zien. Deze bijzondere ketting kreeg de visagist van haar zus. Xelly schrijft als bijschrift bij de foto: “Ik ben zo gezegend met mijn super schattige net geboren neefje Xess Xava. Hij is geweldig en ik hou van hem tot de maan en weer terug voor altijd. Ik heb deze nieuwe ketting gekregen van mijn zus, ik ben zo trots op haar. Ik ben vereerd dat hij is vernoemd naar mij, Wesley, onze vader en zijn oma.”

Zie ook: Zó zag de babyshower van Yolanthe er uit

Bron: Shownieuws, Instagram, Beeld: Instagram, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws