Geordie Shore’s Vicky showt bikini body

Vicky Pattinson lijkt het perfecte middel tegen liefdesverdriet te hebben gevonden. En nee, dan hebben we het niet over...

Vicky Pattinson lijkt het perfecte middel tegen liefdesverdriet te hebben gevonden. En nee, dan hebben we het niet over gigantische bakken ijs maar juist het tegenovergestelde: sporten! De 27-jarige Geordie Shore-ster deelde afgelopen zaterdag een kiekje van haar bikini-body via Instagram en heeft duidelijk niet bij de pakken neergezeten.

Middel tegen liefdesverdriet

Afgelopen week vertelde Vicky openhartig over haar break-up en liet ze weten dat er bijna niets meer over is van haar ziel door het eind aan de relatie tussen haar en Ex On The Beach-ster Stephen Bear. Daarnaast vertelde ze dat ze zich de komende tijd terugtrekt in haar huis en geen club meer zou bezoeken.

Maar toen Vicky een kiekje van haar strakke bikini body deelde, leek het erop dat ze haar huis toch wat uurtjes heeft verlaten voor een flinke work-out. In een rode bikini poseert de realityster voor de spiegel en één ding is zeker: ze ziet er fan-tas-tisch uit! Bekijk het kiekje hier:

Lees ook: Geordie’s Vicky doet shocking onthulling over haar gewichtsverlies

Be who you want to be…. With @minivnutrition

Een foto die is geplaatst door Vicky Pattison (@vicky_gshore) op

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws