Farrah Abraham post make-uploos kiekje

We hebben Farrah Abraham bijna allemaal wel naakt gezien, maar waarschijnlijk nog nóóit op deze manier. De Teen Mom post...

We hebben Farrah Abraham bijna allemaal wel naakt gezien, maar waarschijnlijk nog nóóit op deze manier. De Teen Mom postte namelijk op Instagram een foto geheel zonder make-up. En dat is ongeveer het laatste wat we nog NIET van de 24-jarige reality-ster hebben gezien.

No make-up

Op de foto is Farrah te zien in een paarse croptop met een rok in dezelfde kleur. Blijkbaar kon ze niet wachten om haar nieuwe kleren aan haar volgers te laten zien, want ze postte het kiekje geheel zonder make-up. En dit is de eerste keer dat we de Teen Mom zo zien, want nog nooit eerder liet ze zichzelf zien zonder al die lagen make-up.

We kijken er allemaal niet meer van op als ze een (bijna) naakt kiekje post. Ze onderging twee weken geleden nog voor de derde keer een borstvergroting, maar vindt het nu wel eventjes welletjes geweest. Zo zegt ze tegen Celebuzz: “Ik denk niet dat het veilig is om nog een borstvergroting te nemen. Tenzij er iets nieuws op de markt komt dat blijft en goed is voor ons lichaam.” Wat vindt jij van Farrah zonder make-up?

Zie ook: Farrah Abraham wordt van alle kanten aangevallen

 

@hotmiamistyles I’m in love with this !!!! Purp! @tacobell #zen #sexy #fallfashion #fashion #dreamy #glow

Een foto die is geplaatst door Farrah Abraham (@farrah__abraham) op

Bron: Celebuzz, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws