Jongen weet vriendin op geweldige manier te verrassen

Mathias Skaarup wilde zijn vriendin Anna dolgraag zien. Er was alleen één klein probleempje: Anna woont Santa Barbara. H...
Jongen weet vriendin op geweldige manier te verrassen

Mathias Skaarup wilde zijn vriendin Anna dolgraag zien. Er was alleen één klein probleempje: Anna woont Santa Barbara. Het meisje verhuisde recent naar Amerika voor haar studie en de high school sweethearts zouden elkaar zeker een half jaar niet zien. Dat zag de jongen uit Denemarken absoluut niet zitten en besloot haar daarom op een geweldige manier te verrassen. Tja, liefde kent geen grenzen!

Verrassing

'Anna betekent zo veel voor me en ik weet dat zij hetzelfde voelt. Het is erg moeilijk om elkaar zo lang niet te zien. Zoals ik vertelde in het filmpje proberen we te FaceTimen, maar dat is nooit hetzelfde als echt samen zijn", vertelt Mathias aan MailOnline Travel.

Hoe hij haar wist te verrassen? Met een héél onverwachts bezoekje! Daarvoor reisde hij maar liefst 10.000 kilometer te reizen. In het filmpje '10000km To See Her' vertelt hij hoe de twee elkaar hebben leren kennen, zie je hoe zijn reis verliep en natuurlijk haar reactie als hij ineens voor de deur staat. Bekijk de beelden hierboven.

Lees ook: Vrouw probeert vriend te verleiden, maar hij is niet onder de indruk

Bron: Daily Mail, Beeld: Zie.nl

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f929e374cfd4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });