Chrissy Teigen showt babybuik

Halverwege oktober kondigde Chrissy Teigen en haar man John Legend het heugelijke nieuws aan: ze verwachten hun eerste k...

Lees ook

Halverwege oktober kondigde Chrissy Teigen en haar man John Legend het heugelijke nieuws aan: ze verwachten hun eerste kindje! Eerder deelde het model al een foto waarop te zien wat dat haar buik al flink aan het groeien is. Maar dat is niet het enige wat er aan Chrissy is veranderd.

Rondingen

Naast een groeiende babybuik, begint ook de rest van haar lichaam steeds curvier te worden. Via Instagram deelt de 29-jarige celeb een kiekje waarop te zien is dat ze liggend op twee stoelen poseert voor de camera. Doordat ze enkel een lichtroze bodysuit draagt, komen haar heupen goed in beeld. En daar heeft ze het één en ander over te zeggen.

“Hallo nieuwe dijen. Je verscheen uit het niets, maar ik ben er niet boos om”, aldus de mommy-to-be. Chrissy is dolgelukkig met haar zwangerschap en kan zich niet druk maken om een paar kilo’s meer of minder. Wij geven haar groot gelijk!

Vruchtbaarheidsproblemen

Het krijgen van een kindje was niet vanzelfsprekend voor het koppel. Tijdens een interview in de talkshow van Tyra Banks vertelt ze openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen. “Ik word er zo moe van om steeds op social media de vraag te krijgen waarom ik geen kinderen heb. Je hebt geen idee wat ik meemaak”, vertelde Chrissy emotioneel. “Zoals veel van jullie weten, hebben we een tijdlang geprobeerd zwanger te worden. Het was niet makkelijk, maar we bleven proberen omdat we niet konden wachten om ons eerste kind op de wereld te zetten en ons gezin te stichten.”

Lees ook: Chrissy Teigen naakt en zonder Photoshop op magazine cover

Hello new thighs! You appeared out of nowhere but I am not mad at it!

Een foto die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Bron: Life & Style Magazine, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook