Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Goodmorning! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Een stralende en zwangere Liza Sips siert de cov...

Lees ook

Goodmorning! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Een stralende en zwangere Liza Sips siert de cover. Ze is vanaf 2 december te zien in Fashion Chicks, een film die haar op het stijlvolle lijf is geschreven. Maar natuurlijk vertelt Liza ook alles over haar zwangerschap, die voor haar hetzelfde voelt als verliefdheid. Liza is niet de enige zwangere BN’er op dit moment. Zo vertellen aanstaande moeders Trijntje, Vivian Reijs, Chantal Bles en andere mommy’s to be over hoe ze hun kindjes gaan verwennen. Verder praat Yolanthe Sneijder-Cabau voor het eerst over haar twee dagen durende bevalling van zoontje Xess Xava. Maar naast alle BN’ers is er natuurlijk ook aandacht voor celebs. Want met het huwelijk van Brad Pitt en Angelina Jolie gaat het alles behalve goed, blijkt Charlie Sheen hiv-positief te zijn en maakt Sarah Jessica Parker haar comeback. Verder staan de feestdagen voor de deur en wat is nu een beter cadeau dan een mooi sieraad? Van echte pronkstukken tot perfecte parels, wij hebben de mooiste sieraden voor je verzameld. En als je bezaaid bent met sieraden, hoeft je make-up niet zo uitbundig te zijn. Want het draait tenslotte allemaal om de basis. Daarom hebben we in tien stappen uitgelegd hoe je een flawless skin krijgt. Niet vergeten: je mag jezelf tijdens de feestdagen ook verwennen en daarom trakteren wij jou op een muffin van Starbucks!

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...