Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mark Zuckerberg is vader geworden

 Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla hebben een dochter gekregen. Het meisje heet Max. Dat heeft hij dinsdag op Facebook aan zijn ruim 42,5 miljoen volgers laten weten. De Facebook-topman schreef een persoonlijke brief aan de kleine.

In de brief vertelt hij aan zijn dochter dat hij er alles aangaat doen om de wereld te verbeteren. Zo doneren de ouders gedurende hun verdere leven 99 procent van hun aandelen Facebook aan hun Chan Zuckerberg Initiative.

.

Courteney Cox weer vrijgezel 

Courteney Cox is weer vrijgezel, meldt Hollywood Life. De 51-jarige Cougar Town-actrice en Johnny McDaid, de gitarist van Snow Patrol, hebben hun verloving verbroken.

De twee zouden al een maand uit elkaar zijn en de Noord-Ierse rocker zou inmiddels terug naar het Verenigd Koninkrijk zijn verhuisd. “Courteney is er heel depressief van”, vertelt een bron. “Ze is extreem overstuur. Ze voelt zich werkelijk ellendig.”

Het stel, dat zich in juni 2014 verloofde na een half jaar daten, had al langer problemen. Volgens New York Post was Johnny jaloers op de hechte vriendschappen tussen Courteney en haar mannenlijke collega’s, terwijl Courteney het niet leuk vond dat Johnny rookt. TMZ meldt dat een verschillende levensstijl de grootste boosdoener was.

 

Huwelijk Yolanda Foster voorbij. 

Yolanda Foster gaat scheiden. De 51-jarige Nederlandse realityster en haar ex, de Canadese muziekproducent David Foster, lieten in een verklaring aan Amerikaanse media weten hun best te hebben gedaan hun huwelijk te redden.

“We zijn dankbaar voor de jaren die we samen hebben doorgebracht”, zo is te lezen in de verklaring. Volgens Us Weekly ontstonden de problemen door Davids drukke werkschema en Yolanda’s gezondheidsproblemen. Het in Papendrecht geboren voormalig model kreeg in 2012 de ziekte van Lyme. Yolanda en David waren negen jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd.  Eerder was Yolanda van 1994 tot 2000 getrouwd met de projectontwikkelaar Mohamed Hadid. Met hem kreeg ze een zoon, Anwar en twee dochters, Bella en Gigi.

Zie ook: Hollywood Breakfast 1 december

Bron: BuzzE, Beeld: Hollandse-Hoogte, Getty

Laatste nieuws