Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Topmodel Ymre Stiekema siert de cover en same...

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Topmodel Ymre Stiekema siert de cover en samen met haar man Wouter en dochtertje Lymée showt zij prachtige pre-partylooks. Nog een topmodel die deze week in de spotlight staat is Gisele Bündchen. Met haar gaat het alleen niet zo goed. Gisele en haar man Tom Brady worden namelijk nog maar zelden samen gespot en dat is extra zuur, omdat ze juist voor hem onder het mes ging deze zomer… Iemand die nu juist op haar aller gelukkigst is, is Lady Gaga. Niet alleen zangeres, maar vanaf nu actrice in American horror story: hotel. Toch is er ook een nieuwe plaat in aantocht en natuurlijk een huwelijk met haar grote liefde Taylor. Wie ook net in het huwelijksbootje is gestapt, is actrice en presentatrice Kimberley Klaver, maar is zij nu dan ook een perfect housewife? Verder is het officieel december, partymaand. Dan is een opvallende look wel een vereiste. Van cool doch stylish tot full sparkles; alles mag. Om het jou iets makkelijker te maken, hebben wij zes trends op een rijtje gezet, waarmee je lekker in de feestsfeer kunt komen. Want don’t forget: het feest kan (bijna) beginnen!

Niet vergeten: je mag jezelf tijdens de feestdagen ook verwennen en daarom trakteren wij jou na een gratis kerstdrankje en muffin nu op het gratis customizen van jouw Starbucks drankje.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws