Onthuld: Zoveel gewicht moet je verliezen voordat je verschil ziet

Doe jij er alles aan om een échte killer body te krijgen; jezelf afbeulen in de sportschool, gezond eten en zelfs de cal...

Lees ook

Doe jij er alles aan om een échte killer body te krijgen; jezelf afbeulen in de sportschool, gezond eten en zelfs de calorieën tellen van alles wat je eet. Maar zie je geen verschil? Onderzoekers ontdekten hoeveel gewicht je moet verliezen vóórdat jijzelf en anderen daadwerkelijk verandering zien in je appearance.

Onderzoek

 Een team van de University of Toronto verzamelde foto’s van mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar oud. De vrouwen waren gemiddeld 1,62 meter en de mannen 1,77 meter. Hun foto’s werden digitaal bewerkt om de illusie te geven dat ze meerdere keren waren gefotografeerd met verschillende BMI’s. De deelnemers pakten twee foto’s van de stapel foto’s en schreven achterop op welke foto ze zwaarder waren en welke ze aantrekkelijker vonden, Media Daily. En wat blijkt? Vrouwen en mannen met een gemiddelde lengte moeten zo’n 3,5 à 4 kilo afvallen, zodat anderen dat in hun gezicht zien. Maar ze moeten ongeveer twee keer zoveel kilo’s kwijtraken voordat ze zichzelf aantrekkelijker vinden!

Gelukkig is het ‘perfecte’ lichaam voor iedereen anders. Onderzoek wijst echter wel uit dat er één lichaam het meest ideale vrouwelijk lichaam ter wereld is! Benieuwd? Lees dan verder.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook