Farrah Abraham slaat erop los

Dat Farrah Abraham geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, weten we inmiddels. Maar op de set van Teen Mom O...

Lees ook

Dat Farrah Abraham geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken, weten we inmiddels. Maar op de set van Teen Mom OG liepen de emoties zó hoog op dat één van de producers het na haar tirade moest ontgelden.

“Ik verdien miljoenen”

In een preview van het nieuwe seizoen is te zien hoe Farrah weer eens een woedeuitbarsting heeft, schrijft RadarOnline. “Ik heb geen behoefte meer om deel uit te maken van deze trashy show, omdat ik miljoenen dollars verdien met andere shit!”, schreeuwt ze onder andere. “Wat een domme, gestoorde motherf***er! “, voegde ze er daar nog aan toe. Het bleef echter niet alleen bij schelden en vloeken, het liep helemaal uit de hand. De realityster heeft de Teen Mom producer, Larry Musnik, naar verluidt ook geslagen. Terwijl de camera’s nog draaiden!

Gewelddadig

“Farrah bleek fysiek gewelddadig”, vertelt een show insider aan Radar. “Ze sloeg en duwde de producent.” De verhitte discussie begon toen de 24-jarige de mededeling deed dat ze mee wilde doen aan een realityserie over de tumultueuze relatie met haar moeder Debra Danielsen. Er was echter één probleem: de realityserie zou uitgezonden worden bij een concurrerend netwerk. Toen de producers haar vertelden dat dat niet mogelijk was, werd Farrah helemaal gek.

#TeamMTV

Zoals gewoonlijk, hoeft Farrah niet te rekenen op de steun van haar Teen Mom collega’s Maci Bookout, Catelynn Lowell en Amber Portwood. Zij zijn namelijk niet #TeamFarrah, maar #TeamMTV, onthulde de insider. “De dames hebben het helemaal gehad met haar en haar divagedrag”, aldus de bron. “Het zal dus een kwestie van tijd zijn, voordat Farrah helemaal niet meer te zien is in de show.”

Ach, ze zal niet het eerste wild child zijn die afscheid neemt van de serie, óók deze ster zien we niet meer terug. Lees gauw verder. 

Beeld: Getty, Bron: Radar Online

Laatste nieuws

Zie ook