Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sabia onthult hoe haar baby geheten zou hebben

Sabia verloor eind vorig jaar haar kindje. Het geslacht wist ze al en ook de naam had ze al uitgezocht. Aan de Duitse Gr...

Sabia onthult hoe haar baby geheten zou hebben

Sabia verloor eind vorig jaar haar kindje. Het geslacht wist ze al en ook de naam had ze al uitgezocht. Aan de Duitse Grazia onthult ze nu hoe haar baby geheten zou hebben.

Jongetje

"Het was een jongetje en hij zou Rafael Ramon geheten hebben, vernoemd naar zijn vader en opa", vertelt Sabia. "Ik heb altijd van Rafael en zijn familie gehouden en heb altijd fantastische tijden gehad met hen, vooral ook omdat ik zelf nooit familie heb gekend", gaat ze verder. Ook haar stilgeboren dochter Solana zou naar een familielid vernoemd worden. "Solana zou als tweede naam Lolita gekregen hebben, naar de moeder van Rafael."

'Neppe' zwangerschap

Sabia kan nog steeds niet begrijpen dat ze wordt beschuldigd van het faken van haar zwangerschap. "Mijn kinderen knuffelen met mij, zien mij ook naakt. Die vertellen op de kinderopvang elk klein ding meteen door. En ik heb sowieso altijd mensen om me heen. In de tv-studio zijn zoveel geluidstechnici bezig geweest bij mijn buik om de kabeltjes te trekken. Hoe kan ik dan een zwangerschap faken?"

Nieuwe vriendin

Van Rafael heeft Sabia naar eigen zeggen niets meer gehoord, ook niet na de stilgeboorte. Des te moeilijker vindt ze het om te geloven dat hij een nieuwe vriendin heeft. "Het doet pijn, natuurlijk. Ik wil geen waardeoordeel geven over zijn liefdesleven, maar ik heb er grote moeite mee een vrouw aan zijn zijde serieus te nemen. We waren zielsverwanten en ik geloof niet dat hij dat zo snel bij een ander zal vinden."

Bron: Grazia Duitsland, beeld: Getty