Sofia Vergara klaagt schoonheidsbedrijf aan

Sofia Vergara is niet blij dat een cosmetisch bedrijf foto's van haar heeft gebruikt als promotiemateriaal en eist daaro...

Lees ook

Sofia Vergara is niet blij dat een cosmetisch bedrijf foto’s van haar heeft gebruikt als promotiemateriaal en eist daarom ruim 15 miljoen dollar (13,8 miljoen euro) schadevergoeding. Dat meldt TMZ.

Oops…

De actrice toog in de zomer van 2014 naar een salon voor een zogenaamde Venus Legacy-massage, een behandeling die huid strakker claimt te maken. Vergara plaatste een foto van het bezoek op Instagram, tot de grote vreugde van de fabrikant achter de behandeling, Venus Concept. Op hun websites en promotie-evenementen pronkte het bedrijf volgens de rechtszaak uitgebreid met haar foto. “Geliefd door actrice Sofia Vergara”, werd erbij geschreven.

Sofia wil nu dat het bedrijf de foto niet meer gebruikt en wil de schadevergoeding zien voor haar bewezen diensten. Overigens meldt de actrice dat ze de behandeling helemaal niet zo goed vond: “Het was een verspilling van tijd en geld met haast geen resultaat.”

Lees ook: Foto’s: De sprookjesbruiloft van Sofia Vergara

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook