Exclusief! Jim Bakkum over Sylvie Meis

Toen Sylvie Meis eind vorig jaar op de rode loper van de Bambi Awards verscheen, wist ze de show te stelen. Niemand mind...

Lees ook

Toen Sylvie Meis eind vorig jaar op de rode loper van de Bambi Awards verscheen, wist ze de show te stelen. Niemand minder dan Jim Bakkum gaf haar een compliment over haar verschijning. Maar waarom?

Ambitieus

“Wat iedereen ook zegt over deze vrouw, niemand staat zo in Duitsland op een red carpet”, schreef Jim bij een foto van Sylvie Meis. In de nieuwe Grazia blikt hij terug op deze uitspraak. “Dat heb ik inderdaad geschreven bij een foto van Sylvie Meis op de Bambi Awards. Mensen vinden van alles van haar, maar laten we gewoon eens trots zijn hoe ze daar als prachtige vrouw Nederland staat de vertegenwoordigen”, zegt hij.

“Tuurlijk, Sylvie is Sylvie, zij leeft – of zo laat ze het overkomen – in een soort droomwereld. Ook ik vind dat het af en toe wel wat minder perfect mag zijn. Maar ik kan zo’n kick krijgen van ambitieuze mensen, en dat is zij, vroeger al en nu nog steeds. Kijk eens hoe ver het haar heeft gebracht, daar heb ik veel respect voor.”

Dat zijn nog eens mooie woorden, Jim!

Het hele interview met Jim lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkels!

Wat iedereen ook zegt over deze vrouw. Niemand staat zo in Duitsland op een Red Carpet. Wow! @1misssmeis

Een foto die is geplaatst door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Laatste nieuws

Zie ook