Yolanda Foster deelt emotionele boodschap over haar kinderen

Bella en Anwar Hadid (broer en zus van Gigi) en hun moeder Yolanda Foster lijden aan de ziekte van Lyme. Dit is een slop...

Lees ook

Bella en Anwar Hadid (broer en zus van Gigi) en hun moeder Yolanda Foster lijden aan de ziekte van Lyme. Dit is een slopende ontstekingsziekte die ernstige griep-achtige symptomen veroorzaakt en die voor neurologische- en hartaandoeningen kan zorgen. Het is een raadsel dat er voor deze ziekte nog steeds geen goed medicijn is uitgevonden. Yolanda deelde om deze reden een foto op Instagram met een ontroerende tekst.

Zorgelijk plaatje

Op Instagram plaatst de moeder een foto van haar dochter Bella met een infuus in haar arm. Daarbij zette ze de tekst: “Ik moet toekijken hoe mijn kinderen in stilte lijden om mij te steunen in mijn reis naar de hopeloosheid die diep in mij zit. Het komt door hen dat ik nog steeds meedogenloos aan het vechten ben. Ik zal niet toestaan ??dat zij een leven hebben van pijn en lijden.”

Geen eind in zicht

De ziekte kan behandeld worden als het op tijd gediagnosticeerd wordt. Dit is echter niet vaak het geval, omdat de symptomen moeilijk te herkennen zijn. De ziekte wordt overgedragen door besmette teken. Omdat de ziekte zo veel gevolgen heeft, maakt Yolanda de volgende statement: “Ik zal er alles aan doen om een oplossing voor mijn kinderen en andere miljoenen zieke mensen te vinden voor deze onzichtbare ziekte! We verdienen allemaal een gezond leven, vind je niet?”

Lees ook: ‘Het gaat erg slecht met Yolanda Foster’

Bron: Teen Vogue, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook