Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Dit moet je NOOIT doen voor de seks

Er gaan veel feiten en fabels in de rondte over wat er nu wel en niet goed als het op seks aankomt. Wij zijn er nu achtergekomen wat je vooral NIET moet doen vóór de seks, en dat hadden we niet aan zien komen!

2. 7 Dingen die je menstruatie ongemerkt erger maken

Ongesteld zijn is iets waar wij vrouwen toch echt mee moeten dealen, of we het leuk vinden of niet. De één heeft er meer last van dan de ander. Tóch zijn er een aantal factoren die je ongesteldheid alleen maar erger maken, terwijl je dat misschien helemaal niet wist. We zetten ze even voor je op een rijtje. Maak je aantekeningen?

3. Sylvia Geersen deelt foto met look-alike moeder

Afgelopen maand was topmodel Sylvia Geersen veel in het nieuws omdat ze compleet onverwachts in het huwelijksbootje stapte met haar nieuwe vlam Rogelio Castro Martinez. Vandaag deelde ze een foto op Instagram met haar prachtige moeder, die net zo goed haar tweelingzus had kunnen zijn. Wauw!

 

Laatste nieuws

Zie ook