Viral: Fitgirl deelt foto van opgeblazen buik

Steeds vaker delen fitgirls en andere Instagram-sterren de waarheid achter hun social media life. Want niets i...

Steeds vaker delen fitgirls en andere Instagram-sterren de waarheid achter hun social media life. Want niets is wat het lijkt…

Fitgirl, bikinimodel én blogster Emily Skye is de laatste die dit deed. Normaal gesproken staat haar Instagram feed vol met prachtige foto's van haar nietsverhullende outfits. Dankzij haar in shape lichaam is ze een ware Instagram-sensatie geworden. Maar om duidelijk te maken dat ook haar leven en lichaam niet perfect zijn, deelde ze deze keer een heel ander kiekje dan haar volgers gewend zijn.

Opgeblazen buik

Eerder liet Emily al op haar blog weten dat ze lijdt aan een overgevoelige maag. Als ze iets eet waar ze niet tegen kan, blaast haar buik meteen op, waardoor ze net een zwangere vrouw lijkt, liet ze weten. Yeah right, dachten haar fans. Daarom laat ze nu door middel van een filmpje zien hoe serieus ze is. ''Ik wilde graag laten zien wat er gebeurt met mijn buik als ik iets anders eet dan mijn gestoomde groenten, kip, vis en salade. Dan gebeurt dit dus'', zegt Emily in de video. Als bijschrift herhaalt ze: ''Het gevoelige-maag-leven! Nee, ik zet hem niet uit en ik sta ook normaal. Mijn opgeblazen buik voelt alsof hij gaat exploderen en doet pijn.'' Daarnaast raadt ze iedereen die er ook last van heeft aan om naar de huisarts te gaan.

Lees ook: 5 Fouten die fitgirls maken

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Istockphoto, Instagram

Laatste nieuws